Postani članom

Kako postati članom Energetske zadruge "Otok Krk"

Drago nam je da se želite učlaniti u Energetsku zadrugu "Otok Krk".

Učlanjenjem u zadrugu stječete cijeli niz pogodnosti, koje možete vidjeti u članku "Što vam nudi zadruga". Da biste mogli postati članom zadruge, potrebno je popuniti pristupnu dokumentaciju i izvršiti uplatu ČLANSKOG uloga.

Podaci potrebni za uplatu su:

Naziv primatelja: Energetska zadruga "Otok Krk"

Sjedište primatelja: Vršanska 14, 51500 Krk

Žiro račun primatelja: 2402006-1100637532 (Erste&Steiermaerkische Bank)

IBAN primatelja: HR4124020061100637532

Poziv na br. odobrenja: 99

Opis plaćanja: Uplata članskog uloga

Iznos: 1.000,00 kn

Po izvršenoj uplati potrebno je dostaviti potvrdu da ste uplatu izvršili, poštom ili osobno. Ukoliko dolazite osobno, molimo da se najavite telefonom, kako biste dogovorili termin.

Mobitel: +385 (0) 91 2847 649

E-mail: energetska.zadruga.krk@gmail.com

Naša misija

je obnovljive izvore energije i energetsku učinkovitost učiniti dostupnim svakom privatnom i pravnom subjektu na otoku, kako bi umanjili ovisnost otočana o sve skupljim fosilnim gorivima i dali naš doprinos zaustavljanju klimatskih promjena.


Naša vizija

Energetski samodostatan i ugljično neutralan otok s nekoliko većih komunalnih elektrana na obnovljive izvore energije, u kojem stanovništvo živi u energetski učinkovim zgradama, gdje većina zgrada proizvodi energiju jednaku ili veću od njenih potreba, gdje se voda prikuplja i reciklira, a u pravilu racionalno troši, gdje se svi organski otpaci u poljoprivredi, turizmu i domaćinstvima kompostiraju ili energetski iskorištavaju, gdje se promet odvija pretežito električnim vozilima